Wat schrijf ik op een trouwkaart?

Wat schrijf ik op een trouwkaart?

Lief bruidspaar, omarm elkaar en vier samen het leven. Geniet van deze geweldige dag en hou van elkaar, elke dag een beetje meer! Met zoveel liefde en geluk, kan jullie relatie nooit meer stuk! Geweldig dat jullie deze stap hebben gezet.

Hoe wens je iemand Proficiat?

Proficiat betekent ook wel ”geluk gewenst’. Als we kijken waarvan het is afgeleid komen we uit bij het Latijnse ‘proficere’, wat staat voor ‘vooruitgang maken’ oftewel ‘succes hebben’. Als je proficiat zegt, zeg je dus (letterlijk gezien) ‘laat het vorderen’ of ‘laat het baten’.

Wat is 20 jaar huwelijk?

Porseleinen huwelijk – 20 jaar getrouwd.

Wat wil je iemand toewensen?

Veel geluk, liefde, al het goede, het beste, beterschap, nog vele jaren, ik denk aan je, dat al je dromen mogen uitkomen….. Woorden die we allemaal wel eens gebruikt hebben op een kaart voor een huwelijk, een zieke vriendin, verjaardag of een collega die met pensioen gaat.

Hoe feliciteer je iemand met verloving?

Geschikte teksten zijn dan bijvoorbeeld ‘Gefeliciteerd met jullie verloving! ‘ of ‘Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! ‘. Een iets formelere zin is ‘Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Wat zet je op een kaart 25 jaar in dienst?

Namens alle collega’s van de afdeling willen we je feliciteren met je 25 jaar in dienst jubileum. Naast een extra beloning sta jij de hele dag in het zonnetje. Dit keer halen wij de koffie voor jou in plaats van andersom.

Wat zeg je in een speech?

Een speech is een dialoog met het publiek, maak dus oogcontact, varieer in tempo en toonhoogte en durf soms een pauze te laten vallen en: houd het kort. Speeches geven je de mogelijkheid jezelf neer te zetten en te vertellen wat jij belangrijk vindt, én: beter spreken leidt tot meer succes. Probeer het dus eens!

Wat is een huwelijksfelicitatie?

Felicitatie: Huwelijk. Een heel bijzond’re dag. En lang naar uitgekeken. Foto’s, bloemen, jurk, nee, er mag niets ontbreken. Zo stap je vol vertrouwen je nieuwe leven in. En wordt jullie huwelijk een stralend nieuw begin! (Maria Riksten-Brouwer)

Wat zijn de felicitaties van een bruiloft?

Felicitaties zijn een heel belangrijk onderdeel van iedere bruiloft. Hiermee kun je namelijk de hoop uitdrukken dat het bruidspaar een lang en gelukkig huwelijk binnen is getreden.

Wat is een felicitatie voor een nieuwe woning?

Felicitatie Een nieuwe woning. Wat een mooi bericht, weer naar een nieuwe plek! ‘t Betekent: afscheid nemen van je ouwe stek. ‘t Blijft toch spannend, altijd weer. Communie. Je communie doen. Dat wilde je heel graag. Je kiest dan echt voor Jezus. Een grote stap vandaag!