Wat is de mailserver van ziggo?

Wat is de mailserver van ziggo?

server: smtp.ziggo.nl De POP- en IMAP-instellingen werken voor de volgende e-maildomeinen: @ziggo.nl. @quicknet.nl.

Hoe krijg ik mijn ziggo mail op de ipad?

iPhone stappenplan voor Ziggo mail

  1. 1 Open ‘Instellingen’, klik op ‘Wachtwoorden en accounts’ en ‘Voeg account toe’.
  2. 2 Kies ‘Voeg mail account toe’ en vul de volgende gegevens in:
  3. 3 Kies imap en vul onder onder ‘Server inkomende post’ de volgende gegevens in:

Heeft ziggo IMAP?

Kies dan voor IMAP bij de e-mailserverinstellingen. Het maakt niet uit of je inlogt via mail.ziggo.nl op Ziggo Mail, een e-mailprogramma zoals Outlook 2013 of via je computer, tablet en smartphone. Je hebt altijd toegang tot al je e-mailberichten. Zelfs je verzonden berichten.

Waarom krijg ik geen mail van Ziggo?

Controleer of je wel een internetverbinding hebt Check dan wel even of je de Ziggo wifi gebruikt, en niet je mobiele data.

Hoe kan ik mijn ziggo mail bekijken?

Met Internet van Ziggo heb je direct toegang tot Ziggo Mail. Via mail.ziggo.nl log je in op je Ziggo Mail vanaf je pc, tablet of smartphone. Gewoon met je bestaande e-mailadres en wachtwoord.

Kan geen mail versturen met Ziggo?

Je ontvangt een foutmelding bij het versturen van e-mail

  • Bezig met laden…
  • Maak een nieuw e-mail wachtwoord aan in Mijn Ziggo.
  • Wijzig ook het wachtwoord van je Mijn Ziggo account.
  • Je kunt geen e-mail versturen omdat er waarschijnlijk spam verstuurd wordt via je e-mailaccount.
  • Mijn Ziggo inloggegevens opvragen.

Waar vind ik mijn IMAP?

Outlook voor PC Klik in Outlook op Bestand. Navigeer vervolgens naarAccountinstellingen >Accountinstellingen. Dubbelklik op hettabblad E-mail op het account dat u wilt verbinden met HubSpot. OnderServerinformatie vindt u de namen van uw inkomende mailservers (IMAP) en uitgaande mailservers (SMTP).