Waar Telenet Digicorder inleveren?

Waar Telenet Digicorder inleveren?

Aan het einde van je Telenet TV-abonnement lever je je decoder in goede staat (samen met alle accessoires) in bij een retourpunt in je buurt. of een Telenet-winkelpunt.

Is Telenet klantendienst gratis?

Gaat het om een zonaal nummer (bijvoorbeeld 015 voor de klantendienst van Telenet), dan weet je gewoon het zonaal tarief betaalt. 0900-nummers zijn betalend en kunnen heel duur zijn. Let op! Betaalnummers schrijven soms het telefoonnummer anders om je in verwarring te brengen.

Wat doen bij storing Telenet?

Contacteer ons!

  1. Bel ons. Stel je vraag op 015 66 66 66. Bel ons.
  2. Mail ons. Stel je vraag via ons contactformulier. Mail ons.
  3. Kom langs. Bezoek een winkelpunt. Kom langs.

Kan je Telenet mailadres behouden?

Je kan je Telenet-mailadres nog gebruiken tot 18 maanden na de stopzetting van je internetabonnement en je webruimte (users.telenet.be) tot 6 maanden na de stopzetting. je wachtwoord van je Telenet-mailadres en -webruimte niet meer aanpassen, noteer het dus goed.

Hoeveel emailadressen bij Telenet?

Je kan per mailbox max. 5 Telenet e-mailadressen (of aliassen) instellen die allemaal naar dezelfde mailbox leiden.

Wat doen bij opzeg Telenet?

Bel ons dan gratis op 0800 60 810 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Welke digicorders moeten vervangen worden?

Je kan jouw HD-digicorder gratis omruilen naar een HD-Digicorder van hetzelfde model (AD2100) als deze defect is. Je kan ook omruilen naar een HD-Digicorder van een nieuwer model (AD2200), maar met een eenmalige omruilkost van 25 euro.

Wat kost een digibox van Telenet?

HD Digibox: € 99,00. HD Digicorder: € 249,00.

Wat is Telenet wifi free?

Met Telenet Wi-Free surf je als Telenet-internetklant ook onderweg via wifi. Dit op meer dan 1,5 miljoen locaties in Vlaanderen én Brussel. Aanmelden doe je 1 keer, nadien verbindt je toestel automatisch als er Wi-Free in de buurt is.