Waar is het hoofdkantoor van ABN AMRO?

Waar is het hoofdkantoor van ABN AMRO?

Amsterdam, Netherlands
ABN AMRO/Headquarters

Wat is het adres van ABN AMRO?

Informatie over ABN AMRO. Het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank N.V. is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam.

Wat voor soort bank is ABN AMRO?

ABN AMRO is een leidende zakenbank in Nederland. We bedienen ondernemingen en instellingen met een omzet tussen EUR 1 miljoen en EUR 250 miljoen. Als klant van ABN AMRO Commercial Clients krijgt u een persoonlijke relatiebeheerder toegewezen voor uw zakelijke bankzaken binnen en buiten Nederland.

Wat is de afkorting van ABN AMRO?

Algemene Bank Nederland (ABN) Het hoofdkantoor van ABN (toen nog de Nederlandse Handel-Maatschappij) huisde in het huidige pand van Stadsarchief Amsterdam.

Hoeveel ABN Amro kantoren in Nederland?

Ook dan bent u altijd welkom op onze kantoren. We maken graag kennis met u. Hieronder vindt u onze 24 kantoren. Heeft u een besteedbaar vermogen van €500.000,- en wilt u meer weten over wat ABN AMRO MeesPierson voor u kan betekenen?

Hoe bereik ik de ABN AMRO?

Bel 0900 – 92 15 (gebruikelijke belkosten) Vanuit het buitenland: bel +31 10 240 70 04. Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 21.00 uur.

Wat is het telefoonnummer van ABN AMRO Bank?

011 31 10 241 1720
ABN AMRO/Customer service

Wat is 0900 0024?

Het ABN-AMRO servicenummer 0900-0024 was tot voor kort een nummer met regionaal tarief. Ik belde het voor 1 ct per minuut. Nu is het tarief van het ABN servicenummer 0900-0024 verhoogd van lokaal tarief naar 10 ct/min.

Is ABN AMRO Nederlands?

ABN AMRO Bank N.V. is de beursgenoteerde houdstermaatschappij van de Nederlandse bankgroep ABN AMRO, opgericht tijdens de kredietcrisis door samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en het voormalige ABN AMRO Holding N.V. …

Wie is de eigenaar van ABN Amro?

Overname Fortis/ABN AMRO Op 3 oktober 2008 heeft de Nederlandse overheid Fortis/ABN AMRO Nederland overgenomen. De overheid nam ook aandelen van Fortis Verzekeringen Nederland en Fortis Corporate Insurance over. De aandelen werden ondergebracht in een speciale stichting.

Wat is de afkorting van ING Bank?

De naam ING ontstond in 1991 door fusie van de NMB Postbank Groep met verzekeraar Nationale Nederlanden: het was de afkorting voor Internationale Nederlanden Groep, maar deze volledige naam wordt niet langer gebruikt, deze is ING Groep geworden.

Wie neemt ABN AMRO over?

Overname Fortis/ABN AMRO Op 3 oktober 2008 heeft de Nederlandse overheid Fortis/ABN AMRO Nederland overgenomen. De overheid nam ook aandelen van Fortis Verzekeringen Nederland en Fortis Corporate Insurance over.