Hoeveel verdient een krantenwijk 16 jaar?

Hoeveel verdient een krantenwijk 16 jaar?

De afleverstaat

WETTELIJK UURLOON* LEEFTIJD UURLOON NDC MEDIA
€ 2,83 per uur 15 jaar € 9,70 per uur
€ 3,26 per uur 16 jaar € 9,70 per uur
€ 3,73 per uur 17 jaar € 9,70 per uur
€ 4,72 per uur 18 jaar € 9,70 per uur

Hoeveel geld krijg je voor folders lopen?

Iemand die folders bezorgd kan zo’n 100 – 150 euro per maand bijverdienen met een paar uurtjes werk in de week. Dat is voor iemand die de leeftijd van 18 jaar nog niet gehaald heeft, helemaal niet zo gek. Je verdient zo’n 20 tot 25 euro per week met een paar uurtjes werk.

Hoeveel verdien je met folders lopen 13 jaar Spotta?

Bezorgers van 13 en 14 jaar krijgen hetzelfde minimum uurloon als een 15 jarige bezorger. Hierbij krijg je ook nog een gewichtstoeslag en een vakantietoeslag. Het is de ene week meer dan de andere week. De vakantietoeslag ontvang je bij iedere betaling van je vergoeding.

Hoeveel verdien je met krantenwijk 13 jaar Spotta?

Salarissen voor een Spotta

Functie Salaris
Salarissen voor een Folderbezorger bij – 3 salarissen gemeld € 88/mnd
Salarissen voor een reclame bezorgen bij – 2 salarissen gemeld € 2/uur
Salarissen voor een Vakkenvuller bij – 1 salarissen gemeld € 30/mnd
Salarissen voor een Vulploegmedewerker bij – 1 salarissen gemeld € 6/uur

Hoeveel verdien je met krantenwijk 20 jaar?

Uitgaande van een 5 x 4 uur werken per maand, is het uurloon voor de krantenwijk uit het voorbeeld €9. Ter vergelijking: voor een 20-jarige is het minimum uurloon €5,50.

Wat betaald kranten bezorgen?

Het salaris van een krantenbezorger hangt over het algemeen af van de grootte van de wijk en het aantal kranten dat hij moet bezorgen. Het netto loon ligt over het algemeen tussen de €80,00 en €150,00 per maand. Dit kan oplopen als de bezorger meer wijken op zich neemt of meer kranten moet bezorgen.

Hoeveel geld verdien je met een krantenwijk?

Hoeveel verdien je bij all in?

Een bezorger wordt betaald per gelopen wijk maar we rekenen het even snel voor je om naar een uurloon. Dan zie je meteen waarom je beter folders kunt lopen dan in de supermarkt staan. Bij ons verdien je al snel €4 per uur.

Hoeveel verdien je met krantenwijk Spotta?

(als je 1 kleine wijk hebt, verdien je €±16 per maand waar je ongeveer 1,5 uur mee bezig bent per keer, €±40 met een grote wijk waar je ongeveer 3 uur mee bezig bent per keer.)

Wat doet Spotta?

Welkom bij Spotta. Met onze 21.000 bezorgers zijn we de grootste verspreider van folders en huis-aan-huisbladen van Nederland. Onze bezorgers gaan elke week op pad en bezorgen met elkaar maar liefst zeven miljard folders per jaar bij ongeveer 6 miljoen huishoudens.

Wat is het minimumloon van een 13 jarige?

Er is geen minimumloon vastgelegd voor 13-jarigen. Het verschilt per baantje wat je verdient. Meestal het zal rond de €2,50 per uur liggen. Als je folders rondbrengt verdien je, afhankelijk van de hoeveelheid folders, soms wel €3 à €4 per uur.

Hoeveel verdien je als krantenbezorger 15 jaar?