Wat is er aan de hand op de A28?

Wat is er aan de hand op de A28?

Weer een aanrijding op de #A28 van Zwolle naar Assen, verkeer richting het noorden van het land rijdt voorlopig beter om via Heerenveen over de #A32 en de #A7. Langs de #A28 van Zwolle naar Assen is de verzorgingsplaats/het tankstation bij Beilen dicht. Er staat daar een kapotte vrachtwagen met gevaarlijke stoffen.

Wat is er gebeurd op de A28 vandaag?

Ongelukken op A28: 17 kilometer nagenoeg opgelost, rijstrook bij Zwolle weer open. Ongelukken op de A28 zorgden vanmorgen voor extra files in de ochtendspits. Ter hoogte van Zwolle werd een rijstrook richting Groningen afgesloten na een ongeluk. In tegenovergestelde richting kantelde een vrachtauto.

Wat zijn ze aan het doen op de A9?

Projecten op de A9

 • A9: groot onderhoud Velsen – (knooppunt) Raasdorp. We voeren groot onderhoud uit aan de snelweg A9.
 • Noord-Holland: groot onderhoud wegen 2021. In Noord-Holland vervangen we onder meer versleten asfalt.
 • Samen werken aan een bereikbaar Noord-Holland.

Hoe snel mag je op de A28?

Nieuwe maximum snelheid Wat gaat veranderen? Vanaf maandag 16 maart mag je tussen 06.00 en 19.00 uur maximaal 100 kilometer per uur rijden. In de avond en nacht (dus tussen 19.00 uur ‘s avonds en 06.00 uur ‘s ochtends) verandert er niets op de snelwegen waar je 120 km/u of 130 km/u mag rijden.

Waar staan de files op dit moment?

Files in Nederland

 • A2. + 19 min6 km. Eindhoven ‘s-Hertogenbosch. knp.
 • A7. Den Oever Heerenveen. + 8 min2 km. Breezanddijk – Kornwerderzand.
 • A27. Utrecht Breda. + 30 min8 km.
 • A29. Bergen op Zoom Rotterdam. + 4 min2 km.
 • A73. Nijmegen Maasbracht. + 10 min2 km.
 • N46. Eemshaven Groningen. + 4 min2 km.
 • N288. + 10 min2 km. Vlissingen Westkapelle.

Welke wegen zijn afgesloten in België?

België Het verkeer rond Luik heeft nog te maken met een wegafsluiting na de wateroverlast van half juli. De E25 / A602 (ringweg Luik) is in beide richtingen dicht bij de Kinkempoistunnel, tussen de afrit 38 bij Angleur en Seraing en afrit 37 bij Cointetunnel. Dit duurt waarschijnlijk tot half oktober.

Welke wegen zijn afgesloten in Belgie?

Verkeersinformatie België

 • De #A16 / #E19 bij knooppunt Galder is weer vrij. De file op de #E19 vanuit Antwerpen lost op. # Belgie. 8 uur geledenreplyretweetfavorite.
 • Ongeluk op de #E40 Brussel -> Gent, tussen Erpe-Mere en Wetteren 9 km file. De linkerrijstrook is dicht. De vertraging is bijna een uur. # Belgie.

Wat is de maximumsnelheid op de A28?

Snelheidsduivels: dit moet je weten over de nieuwe maximumsnelheid op de A28. Zwolse automobilisten moeten vanaf maandag 16 maart 2020 de voet iets van het gaspedaal afhouden. Op alle snelwegen mag je overdag maximaal 100 kilometer per uur rijden.

Waarom is de A9 dicht?

Dat betekent dat op dit deel van de A9 twee rijstroken beschikbaar zijn voor het verkeer. De afsluiting is nodig vanwege de sloop van de zuidelijke delen van de viaducten bij de Amsterdamseweg en het Kazernepad.

Waarom is de Gaasperdammertunnel dicht?

Wevend verkeer brengt een verhoogd risico op aanrijdingen met zich mee en dat willen we in de tunnel niet. Doorgaand verkeer rijdt door de twee binnenste buizen over 2 x 2 rijstroken. In 2026, als het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht gereed is, kan de wisselstrook in gebruik worden genomen.

Wat is de maximum snelheid op de A1?

Na de uitbreiding van de A1 wordt de maximumsnelheid overdag op het hele traject 100km per uur. ‘s-Nachts wordt dit op het hele traject 130 km per uur.