Kan ik chatten met Apple?

Kan ik chatten met Apple?

Direct contact opnemen met de Apple Support helpdesk Vind je bij de vraag-en-antwoord pagina geen oplossing dan kun je de klantenservice van Apple raadplegen. Kies voor de optie om ondersteuning te ontvangen en met Apple te praten. Dit is gewoon in het Nederlands en kan telefonisch, e-mail, maar ook via chat.

Wat is het emailadres van Apple?

Meer informatie. Apple stuurt e-mails over een Apple ID-account altijd via [email protected]

Waar kan ik terecht met vragen over iPhone?

Heb je een probleem met je iPhone, iPad of Mac? Dan kun je daarvoor terecht bij de Apple Store. Maak een afspraak met de Genius Bar, zodat je op een door jou gekozen tijdstip terecht kan voor je probleem.

Hoe klacht indienen bij Apple?

Als je ondersteuning nodig hebt voor je Apple product of service, ga je naar de Apple Support-website. Apple stelt je feedback over de producten zeer op prijs. Als je een opmerking hebt over een specifieke productlijn, ga je naar de pagina Feedback over Apple producten en klik je op de betreffende link.

Is Apple support gratis?

De meeste hardware- en softwareproducten van Apple bieden onbeperkte gratis incidenten voor support binnen de eerste 90 dagen van producteigenaarschap, of langer indien vereist door toepasselijke wetgeving.

Wie helpt Apple clienten?

De organisatie helpt mensen die onder de armoedegrens moeten leven met het krijgen van ondersteuning bij het betalen van de huur, energierekeningen en voedsel, en heeft het aantal gezinnen dat in nood verkeert sinds het begin van de pandemie enorm zien stijgen.

Hoe duur is Apple support?

Contact opnemen met Apple Support Wil je iets laten repareren of heb je een vraag? Als je online een aanvraag indient, vinden we een oplossing voor je. Klanten die een Mac, iPhone, iPod, iPad of Apple TV aanschaffen, hebben gedurende 90 dagen na de aankoopdatum recht op gratis technische ondersteuning per telefoon.

Hoe verander ik mijn emailadres bij Apple?

Uw Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres Ga naar appleid.apple.com en log in. Kies ‘Wijzig’ in het gedeelte ‘Account’. Kies ‘Wijzig Apple ID’. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken.

Hoe kan ik een vraag stellen aan Apple?

Voor alle overige zaken kun je contact opnemen met de Apple Store-klantenservice via telefoonnummer 0800 0200 570. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Is Apple ID gekoppeld aan telefoonnummer?

Wanneer u inlogt op een nieuw apparaat of een nieuwe app of service, voert u uw mobiele telefoonnummer, inclusief de landcode, en uw wachtwoord in. Zorg ervoor dat u overal waar u inlogt dezelfde Apple ID gebruikt, zodat uw Apple apparaten en voorzieningen naadloos samenwerken.

Hoe contacteer ik Apple?

Voor alle overige zaken kun je contact opnemen met de Apple Store-klantenservice via telefoonnummer 0800 998 46. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 19:00 uur.