Hvordan skriver jeg til Coop?

Hvordan skriver jeg til Coop?

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse, som er [email protected] Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Kundeservice (hverdage kl. 9-16) på tlf. 43 86 20 04.

Hvad er Coop Danmark?

Coop amba, tidligere FDB (forkortelse for Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger) er en dansk andelsforening, hvor 1,8 millioner danske forbrugere er medlem og dermed medejere. Coop amba ejer en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder, Coop Danmark A/S.

Hvordan udtales Coop Danmark?

Hvordan siger du Coop? Vi udtaler det, som når man vækker en ko: ”Ko, op!” Coop står for kooperation – det vil sige samarbejde.

Hvordan melder man sig ud af Coop?

Du kan til enhver tid skriftligt melde dig ud af Coop. Ved udmeldelse får du dit andelsindskud tilbage. Du får ikke renter af andelsindskuddet. Point udbetales ikke kontant.

Hvad består Coop af?

Du møder Coops kæder Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta og Irma landet over – fra store varehuse til lokale nærbutikker. Vi har tilsammen mere end 1000 butikker. Find din nærmeste Coop-butik her. SuperBrugsen er din madbutik.

Hvad koster det at være medlem af Coop?

Som medlem af Coop får du særlige fordele og medlemsrabatter på alt fra rejser til forsikring – og selvfølgelig bonus når du handler i Coops butikker. Et medlemskab koster kun 200 kr., som du naturligvis får tilbage, hvis du melder dig ud.

Hvad er Coop kendt for?

Coop Danmark A/S er er en detailhandelsvirksomhed i Danmark med en markedsandel på 38 %. Coop Danmark har sammen med de selvstændige brugsforeninger en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kroner, 1200 butikker og 40.000 medarbejdere (2018). Koncernen ejes af Coop amba, som har 1,8 millioner medlemmer.

Hvad er med i Coop?

Du møder Coops kæder Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta og Irma landet over – fra store varehuse til lokale nærbutikker. Vi har tilsammen mere end 1000 butikker.

Hvilket land er Coop fra?

Historien om Coop starter helt tilbage i 1866, da pastor Hans Chr. Sonne og en kreds af Thisted-borgere stifter Danmarks første levedygtige brugsforening. Idéen var dengang – som den er i dag – at forbrugere, der indgår i et fællesskab, får bedre og billigere varer.

Hvordan får man point i Coop?

Så snart du har handlet for mere end 500 kr. i Coop på en måned, får du 1% bonus på dine indkøb resten af måneden. Når du handler på Coop.dk Shopping, skal du bare logge ind med dit medlemsnummer og din personlige adgangskode – så vil du automatisk få tilskrevet bonus for dine køb.

Hvilken type kæde er Coop?

Coop Danmark har sammen med de selvstændige brugsforeninger en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kroner, 1200 butikker og 40.000 medarbejdere (2018)….

Coop Danmark
Virksomhedsinformation
Branche Brugsforeninger
Grundlagt 1. januar 2002
Hovedsæde Albertslund, Danmark

Er Bilka medlem af Coop?

Bilka (Salling Group) Brugsen (Coop) (LokalBrugsen, Dagli’Brugsen, SuperBrugsen) Fakta (Coop) Føtex (Salling Group)