Hoeveel verdient een commercieel medewerker netto?

Hoeveel verdient een commercieel medewerker netto?

Wat verdient een Commercieel Medewerker Binnendienst? Het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst loopt van €1400 op tot circa €3416. Het salaris hangt sterk af van de genoten opleiding, het type bedrijf en de sector.

Wat verdient een commercieel medewerker buitendienst?

Hoeveel verdient een medewerker buitendienst gemiddeld in Nederland? Een medewerker buitendienst in Nederland verdient gemiddeld € 2.480 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.110 (laagste) tot € 2.855 (hoogste).

Wat verdient een commercieel binnendienst medewerker makelaardij?

Het salaris in de makelaardij Het gemiddelde salaris van een makelaar bedraagt €3.494 per maand. Hierbij verdient een binnendienst medewerker €2275 bruto maandsalaris. Een RMT makelaar verdient daarentegen €3670 bruto maandsalaris.

Wat is een commercieel medewerker binnendienst?

Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst van de verkoopsafdeling. Daar ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers/verkopers. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers.

Wat verdiend commercieel medewerker?

Een commercieel medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.375 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.020 (laagste) tot € 2.735 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat kun je als commercieel medewerker?

De functie commercieel medewerker binnendienst is ook een uitstekende basis voor een commerciële loopbaan. Vanuit deze functie kun je bijvoorbeeld verder als commercieel medewerker buitendienst, verkoopleider of accountmanager.

Wat verdient een commercieel medewerker?

Een commercieel medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.375 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.020 (laagste) tot € 2.735 (hoogste).

Wat is een buitendienst?

De Medewerker Buitendienst fungeert in de zakelijke markt als intermediair tussen de klant en de organisatie die men vertegenwoordigt. In de betreffende regio is men aanspreekpunt en het gezicht van het bedrijf.

Wat verdient een medewerker vastgoedbeheer?

Een vastgoedbeheerder in Nederland verdient gemiddeld € 3.870 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.290 (laagste) tot € 4.455 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat is een medewerker verkoop binnendienst?

De binnendienst stelt offertes op en stuurt brochures op naar klanten. Het up to date houden van het CRM systeem waar alle klanten en producten in zijn opgeslagen, is ook een taak van de commerciële binnendienst. De commerciële binnendienst heeft ook een verkoopfunctie.

Wat is een commercieel medewerker?

Een commercieel medewerker binnendienst is iemand die helpt met het verkopen van producten of diensten op de verkoop- of salesafdeling van een bedrijf. Hiervoor heeft de commercieel medewerker (telefonisch) contact met klanten en doet hij of zij voorbereidend werk voor de verkoper in de buitendienst.

Wat is een technisch commercieel medewerker?

Als Technisch commercieel adviseur ben je verbindingsschakel tussen de organisatie en potentiële en bestaande klanten. Je prospecteert breed en bouwt de klantenkring verder uit.